luni, 8 februarie 2010

A cunoaste pe cineva - cum procedam, cum e bine si cum nu e indicat sa procedam...


Reuniunea cu un potenţial partener se pot simţi ca de multe ori în căutarea unui acul in carul cu fan. Cu toate acestea, în cazul în care aveţi un pic de creaţie şi de a profita de oportunităţile de zi cu zi, puteţi. Rafinaţi-vă căutarea la ceva mai uşor confruntat.
De fapt, poti intalni pe cineva doar despre oriunde.

Găsirea cineva dumneavoastră perfect nu este întotdeauna îndesat de basme ca ne-am imaginat cand eram tineri. Deseori este necesară o sumă bună de planificare şi de a fi deschis la noi oportunităţi. Cu toate acestea, în căutarea dvs. prinţ fermecător în locurile tipice de obicei, vă obligă să buruienilor printr-o mulţime de broaşte. Taie unele complicaţii, folosind aceste sfaturi usor.




1.
Determina ce tip de persoană pe care aţi dori să ne întâlnim

A cunoaste pe cineva, dupa placul dvs, inseamna sa selectaţi locuri pe care le va da cele mai multe meciuri posibil. Atunci când alegeţi unde să meargă, asiguraţi-vă că este nu numai un loc vă veţi bucura de a fi, dar că aceasta va atrage persoane care cel mai probabil vor sa corespunda standardelor de un partener ideal.

2. Dă-te acolo şi să răspundă de oameni!

Nu aveţi posibilitatea să vă găsi Dl sau Miss dreapta dacă faci lucrul tău de obicei în fiecare noapte. Lucrurile se agita în sus şi încercaţi una din aceste zece locuri neaşteptate pentru a întâlni oameni.


Self-Help, motivationale sau seminarii de afaceri

Aceste locaţii sunt coapte cu posibilităţi. De fapt, unul dintre principalele motive pentru oameni participe la aceste evenimente este de a satisface alte persoane care împărtăşesc aceleaşi valori. Asiguraţi-vă că înainte de a pleca pe care le au de afaceri sau de cărţi cu caracter personal efectuate cu informaţiile dvs. de contact. Acest lucru va face sansele de a aranja o întâlnire doilea mult mai mare şi mai uşor.

Expozitii sau convenţii

Cauti pe cineva interesat de un hobby sau anumit subiect? Expozitii şi convenţiile sunt locul ideal pentru a face faţă unui număr mare de entuziaşti care împărtăşesc aceleaşi valori. Izbitoare până conversaţie este usor, de asemenea, doar vorbim despre orice convenţie este de aproximativ, din moment ce este în mod evident, un interes comun. În plus, cele mai multe convenţii şi expozitii oferi unele tip de clase conexe. Înscrie în câteva pentru a mari sansele de a face contact.


Voluntari

Ajută-te în timp ce ajuti pe alţii. Nu aveţi nevoie de a face bucătărie supa de lucru dintr-tip. Activităţi cum ar fi colectori de fonduri, a se implica în campanii politice, şi chiar maratoane pentru o cauză sunt toate locurile excelent de a întâlni oameni. Nu numai ca esti creşterea gradului de conştientizare pentru o cauză cred în tine, dar esti întâlnire oameni care sunt pasionati de aceleaşi probleme ca pe tine însuţi.

Clasele Grupul de dans

Obţineţi se potrivesc şi pentru a îndeplini colega ta! Cele mai multe baruri şi şcolile de dans ofera cursuri gratuite de dans sau de ieftin într-o varietate de tehnici. Ia lovitura pe sau pentru a afla de tango sufocant. Oricum, să fie îndrăzneţe şi vin singur si sa asociat cu cineva nou. Dacă nu vă simţiţi vibe "," la un loc special, să încercaţi un alt. Daca te-ai asociat cu cineva pe care nu-mi pasă pentru, nu renunţa imediat. Dă-i cu cel puţin trei sesiuni înainte de a judeca această activitate. , Care permite posibilităţi extinse de alte opţiuni pentru a arăta în sus.


Concerte

Acest loc de întâlnire nu pare întotdeauna ca locul cel mai evident pentru a întâlni oameni noi, dar vei fi surprins de ceea ce tip de conexiuni pe care le pot face. Cele mai multe goers concert sunt incantati, vorbăreaţă şi foarte deschis la pompare povesti despre formaţia lor preferată sau artist, oferindu-vă oportunitatea perfectă de a obţine într-o conversaţie în care tu nu ar fi în mod normal, în măsură să sa ofere ceea ce normal, nu se ofera.

Lobby-uri Hotel

În loc de rountine dvs. de prânz de obicei, încercaţi masa de prânz la un restaurant de hotel. Sunteţi obligat să curgă într-o puţini oameni care sunt cheltuielile pranzul lor singur. Ai putea avea, de asemenea, o ceaşcă de cafea sau o băutură la barul hotelului. Nu stii niciodata de tipul de conversaţie ai putea lovi cu un patron colegi.


Airports
Stuck între zborurile cu nimic de a face, de multe calatorilor care il cauti ceva de a face să treacă timpul. Vizitaţi un restaurant aeroport sau bar pentru a creşte şansele de a cuiva reuniunii.

Locuri de agreement echipe sportive

Apropiere naturală de a fi pe o echipa face acest lucru un loc foarte bun pentru a face faţă colega ta viitoare. Ia un antrenament bun în timp ce clădirea prietenii de durată şi manifestare off priceperea dumneavoastră fizică la sex opus.

Cafenele Cyber sau Gaming

Naviga pe Internet şi domeniul de aplicare în scenă pentru potenţialii parteneri. Internet si cafenele jocuri sunt, de obicei umplute cu un mascul mai mare de a raportului de sex feminin, făcându-l un loc bun în cazul în care căutaţi să stea afară. Dacă sunteţi interesat de fapt, la jocuri de noroc, care arată că de fapt off vă pot oferi câteva puncte suplimentare în departamentul de om magnet. Dacă sunteţi interesat şi nu ştiu nici de la jocuri, rugaţi pe cineva să-ţi arate cum se joacă. Nu stii niciodata unde o prietenie s-ar putea dezvolta.


Classes Grupului
Extindeţi-vă cunoştinţele de la un subiect sau hobby-ul sunteţi interesat şi de a întâlni oameni noi care vă împărtăşesc interesele. Incearca de gătit, dans, yoga, vocal, instrumente muzicale, pictura sau care acţionează clase.

3. Realizarea unei conexiuni

Odată ce aţi întâlnit, este timpul pentru a face legatura cu reale. Iată câteva sfaturi pentru a face acest proces cât mai uşoară posibil.

În primul rând, să fie dispuşi să facă prima mutare şi loveşte o conversaţie. Vorbesc despre ceva ce ambele au în comun în acest moment. De obicei, care cresc ceva despre locul sunteţi atât la nivel va funcţiona. Asiguraţi-vă că sunteţi realistic pentru partener. Oamenii pot să spuneţi atunci când sunteţi preface doar ea. Arata sunteţi interesat cu adevărat în acea persoană şi ceea ce au de spus. O modalitate de a face acest lucru este asiguraţi-vă că vă aduceţi aminte numele lor şi folosiţi-l de câteva ori, astfel încât acestea să ştiu care le-aţi luat acest efort suplimentar.


Odată ce te simti ca aceasta persoana este cineva v-ar plăcea să ştiţi mai mult, face următoarea mişcare. Adresaţi-vă pentru cartea lor de afaceri sau să facă schimb de numere de telefon. Dacă vă simţiţi încrezător in mod special, incercati sa ieşiti la o ceaşcă de cafea.

Când sunteţi întâlnire cu cineva, încercaţi să nu-le apareti ca cineva care considera acea persoana deja pentru toata viata, ca drept potenţial partener de viaţă material. Luaţi în considerare luând punctul de vedere al reuniunii prieteni noi mai întâi. În acest fel, esti deschis pentru opţiuni de mult mai mult şi nu sunteţi exclude oameni înainte de a lua o şansă să le cunoască. Aşa cum se spune, "Dragostea este prietenie setat pe foc." Luând de timp pentru a încerca şi să facă prieteni primul-ar putea răsplăti în moduri pe care nu credea posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


 

Missing You Blogger Template