luni, 8 februarie 2010

6 moduri de a rupe o relatie


Cand se termină o relaţie nu este niciodata usor, chiar si atunci cand ai avut cu adevărat suficient şi sunteţi gata pentru libertate. Dar există moduri de a face fapta du-te cât mai fluid. Dacă vă amintiţi doar un singur lucru, lăsaţi-o să fie asta. Break Up cu alţii aşa cum aţi dori să fi spart cu. Altfel spus, aici sunt 6 din break-up noastre cele mai bune metode.


1. Fii sincer

Fie că el ajunge să creadă tine sau nu, fiind cinstit cu cine te desparti de este cel mai bun mod de a merge. Spune-i de ce aveţi nevoie pentru a merge şi a răspunde la orice întrebare el poate arunca-te la tine ca sincer as tu poţi. Gândiţi-vă de ori s-au făcut obiectul unui dumping, cu nici un motiv. Cum te-ai simţi? Este, probabil, frustrat vă întrebaţi de ce, când lucrurile păreau să se merge atât de bine, el a decis să pună capăt ea. Trebui să fie echitabile şi să fie cinstit cu el, sincer( sau cu ea).
2. Alege momentul potrivit

Unele alegeri săraci să includă, la o petrecere sau orice alt adunare sociale, în maşină sau de a face un lumesc încă de activitate pe piaţa internă, împreună, cum ar fi cumpărături. Sanse sunt, el va fi prins cu garda jos indiferent când ai rupt ştiri rele, dar dacă ai face-o în secţiunea de alimente congelate, acesta poate avea o reacţie mult mai important faptul că, dacă tu a face it la o cafenea sau în parc vecinătatea dumneavoastră . Acolo nu este niciodată mergi la a fi un moment perfect pentru a te desparţi de cineva, dar încercaţi să aveti mai mult control asupra timpului ca tine poate, mai degrabă decât de a pierde vremea cu amicii ...


3. Fă-o într-un loc public

Aceasta minimizează şansele de haos. Dacă sunteţi într-un restaurant şi acolo sunt cei din jur, el va fi mai puţin probabil pentru a zbura de pe mâner şi cauza o scena. Daca esti singur si el nebuni afară, s-ar putea fi mai probabil să va simtiti ca in peşteră şi veti lasa totul sa mearga pe linga alte intentii. Fiind într-un loc public poate da încredere aveţi nevoie să urmeze. În plus, atunci când sa terminat puteţi ajunge doar departe, mai degrabă decât a încerca să-l pentru a-ti lăsa loc.


4. Fă-o în persoană

Nu fi persoana care încheie o relaţie pe cale electronică. Despartirea de cineva prin text, e-mail sau chiar prin telefon este complet lipsit de respect. Chiar dacă nu se poate aştepta să scape de el, cel puţin au curajul să se uite-l în ochi în timp ce arunca.


5. Asiguraţi-vă că sunt absolut gata să o fac

Daca nu esti total sigur de sentimentele tale atunci când tu du-te pentru a termina o relaţie se poate pune cu inima ta şi a lui. Dacă nu sunteţi complet sigur că e un lucru bun, veţi confundă pe el şi să-l facă simt ca el inca mai are o sansa, sau, mai rău, vei pierde-l, atunci când încă mai au sentimente pentru el. Fii complet gata să tai legăturile de risc sau durere de inimă mai mult decât este necesar.


6. "Ia drumul mare"

Sunt şanse mari în cazul în care acesta nu a se vedea venind, el nu va fi fericit cu obiectul unuia abandonat, lasat, parasit. El te va blestema , te va suna si te va chema orice nume, în carte, şi face sa te simti ca tractiune şi stantat-l în faţă. Restrânge-te. Pleci, oricum, asa ca ia o gura de aer, da din cap politicos şi apoi de mers pe jos. Nu vei câştiga nimic de-l împingă pe sau dându-i satisfacţia de a şti el te supara.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


 

Missing You Blogger Template