joi, 28 ianuarie 2010

Originea celebrarii Sfantului Valentin



Valentine's Day a devenit o mare sărbătoare pentru iubitorii de întreaga lume. Dar originile de Ziua Sf. Valentin se pierde într-o confuzie de povestiri în conflict şi legende. Iată un alt punct de vedere de la editorii revistei Life Gold Coast:


Fiecare 14 februarie din întreaga lume, anticipăm flori si cadouri de la cei dragi sau cei care le admira de departe, toate în numele Sf. Valentin. Dar istoria de Valentine's Day şi sfântul său patron este învăluită în mister, care conţin vestigii ale ambelor creştine şi vechi tradiţii romane.

Biserica Catolică recunoaşte cel puţin trei sfinţi diferite numit Valentin sau Valentinus, toţi aceştia au fost martirizaţi. O legendă susţine că Valentin a fost un preot care a servit în timpul secolului al treilea de la Roma.

Când împăratul Claudius a decis că bărbaţii unic efectuat soldaţi mai bune decât cele cu soţiile şi familiile, el a scos în afara legii de căsătorie pentru bărbaţi tineri. Realizarea nedreptatea a decretului, Valentine sfidat Claudius şi a continuat să efectueze căsătoriilor pentru iubitorii de tineri în secret. Atunci când acţiunile de Valentine's au fost descoperite, Claudius a ordonat ca el să fie pus la moarte.

Alte povestiri sugerează faptul că Valentin poate să fi fost ucis pentru încercarea de a ajuta creştinii scape închisori Roman aspre în cazul în care acestea au fost adesea bătuţi şi torturaţi. Potrivit unui legendei, de fapt, Valentin a trimis salutul primul Valentine.

În timp ce în închisoare, se crede că Valentin sa îndrăgostit de o tanara care a vizitat-l în timpul detenţiei sale. Înainte de moartea sa, se pretinde că el a scris o scrisoare ei, pe care el a semnat "Din Valentin-ul tău," o expresie care este încă în uz astăzi.

Deşi adevărul din spatele legendele Valentine este de nepătruns, povestile sunt uniţi în caracterizarea lor de el ca fiind un romantic, figură eroică, atât de mult, astfel încât, până la Evul Mediu, Valentin a fost unul dintre cele mai populare sfinţi în Anglia şi Franţa.

În timpurile moderne, flori şi bomboane de ciocolată au devenit tarif standard. Dar, în acest an, de ce nu, vă rugăm să vă Valentin ceva cu el sau ea s-ar bucura cu adevarat? Un picnic, doar voi doi. O seară la un film romantic sau un adevărat "dată" ca primele zile ale relatiei voastre, completat cu o plimbare romantică a lungul plajei sau aşezat sub stele, deţinerea mâini.

Experţii sunt de acord că, deşi puteţi vizualiza Valentine's Day ca un pusti de marketing, este o zi mare pentru a petrece ceva timp cu alte persoane semnificative in viata dumneavoastra si a le spune cat de mult iti valoarea ei.


Psiholog Dr. Julie Rosengren spune: "Imi amintesc un om mai în vârstă mi-a spus o dată lui de aproximativ 35 de ani, relaţia de ani cu sotia sa:" Fiecare zi este o zi de Valentine's cu noi. În fiecare zi ne arată dragostea pentru celălalt. " Sunt de acord. În fiecare zi, este important pentru a arăta dragostea faţă de cealaltă.

Ziua Îndrăgostiţilor este o oportunitate poate pentru unii, pentru a sărbători că iubirea într-o mai pronunţată sau mod special. Valentine's Day este comerciale, dar este, de asemenea, o oportunitate de a fi romantice. "

Deci, tu nu trebuie sa cumpere nimic, doar se concentreze asupra persoanei speciale din viata dumneavoastra. Sau ai putea deda la orice număr de cadouri uimitoare. Just a se vedea aceste pagini pentru idei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


 

Missing You Blogger Template