joi, 28 ianuarie 2010

Masacrul din ziua Sfantului Valentin - povestea prinderii lui Al Capone


Intr-0 seara de februarie in Gara Nord de la Chicago, şapte bărbaţi bine îmbrăcaţi au fost găsite ciuruite de gloante in interiorul transport SMC garaj Co. Ei au fost aliniat împotriva un perete, cu spatele la călăii lor şi împuşcat la moarte. Cu excepţia Dr. H. Reinhardt Schwimmer aceşti oameni au fost mobsteri de lucru sub conducerea lui gangsterilor şi contrabandist de băuturi alcoolice, "bugs" Moran. În termen de câteva secunde, în timp ce holbezi la un perete de caramida goale, aceste şapte oameni a devenit o parte a istoriei Ziua Îndrăgostiţilor: Ziua Sf. Valentine's Massacre
În timpul înălţimea de interdicţie şi niciodată nu-concurs care se încheie între gangsteri rivali Al "Scarface" Capone şi George "bugs" Moran, războiul sângeroase a fost nimic nou la autorităţile din Chicago. Cu toate acestea, investigatorii pe scena găsit de Valentine's Day Masacrul de a fi oarecum încurcat. Victime au fost mobsteri, cu o nesfârşită furnizarea de arme şi bine cunoscute pentru capacitatea de brutalitate. De ce ar întoarcă spatele lor si fata de perete pentru oricine, fără a pune o lupta? Asta a fost una din întrebările pe mulţi să se răspundă.

O altă întrebare a venit după ce un martor ocular despre-a dat seama ei de ceea ce sa întâmplat în acea noapte în 1929. Ea a trăit în mod direct de peste drum şi a avut o vedere perfectă a garaj. Ea a afirmat că au văzut doi poliţişti în uniformă a ieşi din garaj în timp ce însoţeşte doi bărbaţi îmbrăcaţi simplu, care a avut loc mâinile lor până în aer, ca şi cum acestea au fost în stare de arest. Desigur, aceasta mângâiate femeia agitat, gândindu-mă că arma de foc cu voce tare că ea a auzit tocmai au fost rezolvate şi părţile responsabile au fost luate în custodie. Cu toate acestea, poliţia din Chicago a avut nici o înregistrare cu privire la orice astfel de activitate de la 2122 Clark Street, până când au ajuns pe scena pentru a găsi îngrozitoare baie de sânge.

În timpul înălţimea de interdicţie şi niciodată nu-concurs care se încheie între gangsteri rivali Al "Scarface" Capone şi George "bugs" Moran, războiul sângeroase a fost nimic nou la autorităţile din Chicago. Cu toate acestea, investigatorii pe scena găsit de Valentine's Day Masacrul de a fi oarecum încurcat. Victime au fost mobsteri, cu o nesfârşită furnizarea de arme şi bine cunoscute pentru capacitatea de brutalitate. De ce ar întoarcă spatele lor si fata de perete pentru oricine, fără a pune o lupta? Asta a fost una din întrebările pe mulţi să se răspundă.

În cazul în care organismele au fost descoperite împrăştiat pe podea de garaj, mi sa părut la prima vedere, că nu o singură persoană ar fi putut supravieţui vigoare a atacului. Cu toate acestea, acest lucru sa dovedit a fi neadevărat, atunci când un anchetator pe scena găsit Frank Gusenberg situată printre cadavre sângeroase, respiraţie puternic si sufocarea cu propriul sânge. Imediat, victima inconştient a fost dus la spital, unde anchetatorii au aşteptat cu anticipare pentru plumb lor posibil doar să te trezeşti şi degetul pe oamenii care au fost responsabili. Cea mai mare frica lor a fost că va muri înainte ca acestea au avut ocazia la întrebarea el, dar în cele din urmă a făcut trezi. Când a fost întrebat pentru identitatea de criminal, el pur şi simplu a declarat: "Eu nu voi vorbi," înainte de el a pus capul pe spate şi a murit. Fără mărturia Frank Gusenberg şi cu doar câţiva martori oculari în afara garaj, anchetatorii au avut pentru a reveni la locul crimei şi să încercăm să bucata de uciderea, împreună cu ceea ce informaţiile de care au avut-o.

După o re-adoptarea a criminalităţii, autorităţile ajuns la concluzia că cei doi bărbaţi îmbrăcaţi ca poliţiştii au intrat în garaj şi au acţionat ca în cazul în care acestea au fost de poliţie pe o investigaţie de rutină. Tinuta Moran automat presupune că acestea au fost poliţişti pe o intepatura de rutină. Era evident că ei didnt ceva suspect discutabilă, cu cele două asasinii în uniformă sau a ei cu siguranţă, nu ar fi fost ucişi fără luptă. Dar, aşa cum a fost, mobsteri, părea să fi colaborat cu ofiţeri costumaţi şi, în consecinţă lăsaţi poliţiştii fals dezarmeze ei şi le-vigoare la zid. De îndată ce spatele lor s-au transformat, cei doi bărbaţi în haine civile a intrat cu arme si la impuscat-le jos.

Prin urmare, martorii oculari au fost oarecum corecte atunci când au afirmat că au văzut doi poliţişti arestarea doi oameni. Ceea ce au văzut de fapt, a fost de patru criminali brutală de luare a acestora inteligent planificate scape. În cazul în care un vecin sau vecinii uitat după focuri de armă, cum ar rapidă şi explozive, ce o mai bună modalitate de a calma nervii lor, de către permiţându-le să cred că totul a fost sub control. Şi într-adevăr a fost sub control. The Killers misterios dus departe în noapte, cu mult înainte de crezut ca cineva să cheme poliţia, pentru că vecinii au văzut de la ferestrele lor că poliţia a fost deja acolo.

Ca orice iubitor de mister ştie, un mister crima nu ar fi completă fără o clară şi bine definită concluzie, dar, în caz de Ziua Îndrăgostiţilor Sf. Massacre ", care le-a fiecare element de mister, dar se termină. Al Capone nu a fost arestat pentru crime; bărbaţi misterios arma nu au fost niciodată identificaţi şi Capone niciodată graced un cititor interesat sau un membru al publicului cu o mărturisire de peste dramatice. În schimb, el a fost pus sub acuzare prietenos pentru evaziunea fiscală, câţiva ani mai târziu şi-a petrecut şapte ani în închisoare doar pentru a fi eliberat să se pensioneze, în Florida, unde a murit de sifilis în 1947.

În multe privinţe, de Valentine's Day Masacrul urmează modelul perfect mister până la sfârşitul anului. Cu toate că niciodată nu Capone a intrat în detalii complete cu privire la evenimentele din masacru, poate că el a făcut aluzie la planurile sale de viitor pentru că Ziua Îndrăgostiţilor sangeroasa a lui în 1929. Cu câteva luni înainte de crimele, Al Capone menţionat la un coleg "asociat" planul său de a lua în jos Moran. Capone a fost spus de către asociat "" pe care le-ar fi să omoare o mulţime de oameni, pentru a ajunge la "bugs" Moran. Se zvoneşte că Capone răspuns printr-o pur şi simplu, spunând: "Voi trimite flori."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Missing You Blogger Template