duminică, 28 februarie 2010

1 Martie - Un cadou pentru toate fetele, doamnele si domnisoarele


Dragobetele mai saruta fetele?

Pe 24 Februarie ne amintim sa iubim în dulcele stil românesc, în cel mai curat si cel mai intens mod.

O zi asteptata cindva cu nerabdare de toti tinerii, Dragobetele este acum in buna parte uitat, fiind pastrat doar in amintirea parintilor si bunicilor. Iar in ultimii ani, acest obicei autohton, risca sa fie dat cu desavarsire uitarii, fiind inlocuit de o sarbatoare de import, care nu are nici un fel de legatura cu spiritualitatea romaneasca.

Cum vremurile s-au schimbat, tinerii de azi au inlocuit sotronul cu jocurile pe computer, hora satului cu discoteca si Dragobetele cu Valentine’s Day… Cand luna lui Faurar se apropie de final, in a 24-a zi, chiar de Aflarea Capului Sf. Ioan Botezatorul, romanii au transmis din strabuni o veche si frumoasa sarbatoare a iubirii: Dragobetele.

Trebuie sa stim ca Dragobetele nostru este plin de farmec, voie buna si tare iubaret. Barbat chipes, neastamparat, navalnic. Fiu al Babei Dochia, dupa o veche legenda romaneasca. Dragobetele sau Cap de primavara. Legenda spune ca, atunci cand il vedeau, femeile cadeau in mrejele lui pe capete. O ipoteza este aceea ca numele “Dragobete” vine din cuvintele dacice “trago” – tap (mai tarziu a devenit “drago”) si “bete” – picioare (ca in latina – pedes).

“Daca in ziua de Dragobete vremea este frumoasa, fetele si feciorii ies la padure haulind si chiuind pentru a culege primele flori ale primaverii, ghioceii si brandusele. Pretutindeni se striga “Dragobetele saruta fetele!”. Asemanator pasarilor, fetele se zburatoresc, fuga rituala care se incheie cu prinsul si cu sarutatul lor de catre baieti. Inainte sau prin locurile prin care traditia mai este pastrata, baietii faceau leagane atarnate de crengile copacilor pentru fete, cautau sa-si vorbeasca unii altora, sa-si spuna cuvinte frumoase, sa se picurie – adica sa se ciupeasca – sa se sarute, sa faca legaminte de dragoste.

Dragobeti sunt feciorii cuprinsi de fiorii dragostei, dar si mugurii culesi de fete de pe crengile copacilor si pusi la ureche precum ciresele in luna Mai. Dragobetii se intreceau sa invarta fetele in brate. In unele sate, femeile scoteau din pamant radacina de spanz folosita in practicile de medicina populara, fetele si nevestele isi faceau rezerve de apa din zapada netopita cu care se spalau in anumite zile ale anului pentru pastrarea prospetimii tenului. De frica sa nu ciricaie toata viata, de Dragobete nimeni nu lucra. Se spunea ca acest patron al dragostei, cu infatisare de flacau iubaret, ar umbla prin padure sa pedepseasca fetele care au lucrat in ziua lui.

Iesi mandruta pana-n prag,
Cu firul bagat pe ac
Si te uita in deal cu drag
Ca frunzand frunza de fag
Si ciresul de-ambumbit
Ce mai vreme de iubit!”

Trecuti de mult de fiorii tineretii, batranii nostri isi amintesc astazi cu nostalgie si lacrimi in ochi de timpurile de demult, povestindu-le nepotilor si stranepotilor de felul in care se plimbau pe ulitele satului, de Dragobete, alaturi de persoanele dragi… De primele flori de primavara pe care le ofereau sau le primeau cand razele firave ale soarelui topeau zapada prin lunci si zavoaie. De vremurile in care nu se ofereau, drept simbol al iubirii, figurine sub forma de inimioara, iar hora satului era locul in care isi gaseau ursitul.

duminică, 21 februarie 2010

Ploua din nou.............

Ploua din nou,
Si-mi amintesc de tine
Te vad printre stropi
Si esti din nou cu mine!
Ne vad imbratisati
Si uzi vorbind in soapte,
Cu ochii disperati
Si sperante moarte
Imi spui ca norii plang,
De dorul meu de-odata,
Dar inima iti spune
Ca voi veni inapoi vreodata,
Privirea ta se ineaca,
In ochii mei curati.
Te iau cu mine-n suflet,
Caci suntem amandoi furati,
Te uiti la mine si-mi vorbesti,
Dar vorbele nu-si au rostul,
Cu privirea ma chinuesti,
Dar nici chinul nu-si are rostul,
Norii plang cu noi odata,
Spala tot ce am avut,
Ma saruti ca prima data,
Si dintr-o data totul a disparut,
Privesc departe si nu suntem noi,
Nu te mai vad de ceva timp,
Si ploaia s-a oprit deodata,
Dar in schimb a aparut
Zambetul soarelui

joi, 18 februarie 2010

luni, 15 februarie 2010

duminică, 14 februarie 2010

Fericirea

http://www.youtube.com/watch?v=SYy1R7a1Cdw

O melodie - romantic classic - pentru toti "Valentines"

Ne vom da vre-odata viata pentru aproapele sau nu...


Claveles de Vicent Van GOGH

Cum ne dam viata pentru aproapele ?

Claveles de Vicent Van GOGH


Un tanar l-a intrebat pe un batran calugar:

- Ce inseamna, parinte, "mai mare dragoste nu este, decat sa isi puna cineva viata pentru prietenul sau" ?

- Fiule, zise batranul, daca auzi ca un altul, aproapele tau, spune despre tine cuvinte de ocara sau te jigneste si ai putea sa-i raspunzi si tu la fel, dar nu o faci, ci dimpotriva, te silesti sa rabzi si sa nu rasplatesti raul cu rau, atunci iti pui viata pentru aproapele tau.

Fericiţi sînt cei ce trăiesc în pace cu toţi oamenii şi care nu au nici un duşman, afară de diavolul! Fericiţi sînt creştinii ce trăiesc în desăvîrşită dragoste unii cu alţii!

Maxime


"Iubirea nu satură pe nimeni, niciodată.
Deci poate fi fără de sfârşit;
şi de aceea poate fi şi fără de început."
(Pr.Prof. Dr. Acad. DUMITRU STĂNILOAE)

Regina Victoria si Printul Albert





Cea mai recenta poveste romantica cu final nefericit (de doar 100 de ani vechime) are o origine neasteptata: conser­vatoarea familie regala britanica. Dragostea pe care Regina Victoria i-a purtat-o sotului ei, Printul Albert, a fost una extrem de puternica si de profunda. Moartea timpurie a acestuia din 1861 – cu 40 de ani inaintea ei – a devastat-o pe altminteri puternica monarha. Victoria a ales sa poarte numai vesminte negre pana la sfarsitul vietii ei, petrecandu-si majoritatea ultimilor ani ai domniei sale intr-o singuratate relativa. Cand a trecut in lumea celor drepti in anul 1901, ea a fost inmor­mantata intr-un mausoleu comun cu sotul ei. Pe usa de la intrarea in mausoleu stau inscriptionate aceste cuvinte: “Cu bine, preaiubitule, aici ma odihnesc, in sfarsit, alaturi de tine, si tot cu tine voi renaste intru Hristos”.

luni, 8 februarie 2010

Cind recunoastem ca ceva se naste intre doua persoane

Spune-Tale Signs că este dragoste, dragoste, dragoste


Se spune ca am fluturi, buna conversatie, dar uneori poate fi dificil pentru a fi sigur daca este dragoste. Cum se poate descifra dacă sentimentul în stomac dvs. este tremura nervos de anticipare sau de ieri, masa de prânz? Din fericire, Lovingyou.com ştie că "nebunilor în dragoste" sunt uşor de la faţa locului. Iată-i spuneţi câteva semne de poveste pe care le-ar putea să fie doar dragoste, dragoste, dragoste.

Sunteti cei mai buni prieteni. Tu râzi cu ei mai mult decât oricine altcineva. Sentimente de anticipare, pasiune, şi de conectare sunt reciproce. Iti amintesti de puţine lucruri despre fiecare altele cum ar fi produsele alimentare lor favorite, locuri pe care doresc să viziteze şi de ce, lor de opinii cu privire la orice, de la politică la modă, şi ceea ce le place cel mai apropiat despre prietenii lor, dar este suficient? Uitaţi-vă la aceste semne pentru a fi sigur.

Ceea ce el va face:

* Pune-te pe "lui O listă" (acorde o atenţie - Veţi şti dacă nu eşti pe ea)
* Să te prezint familiei sale
* A face planuri de viitor (apropiat şi departe)
* Face lucruri in afara de cutia lui "" cu tine
* Împarte secretele lui şi visele sale pentru viitor cu tine
* Vă faceţi griji despre impresionanta prietenii dvs.
* Vino chiar peste, atunci când vă cereţi-i să
* Încercaţi să facă lucruri pe care confortul de care aveti sau ameliora unele de stres (cum ar fi vă surprindă cu cina într-o noapte în care lucraţi, freacă picioarele, sau de a intreba despre ziua ta)
* Apreciaţi şi, reciproc şi sentimentele şi acţiunile dvs. ca, oferindu-vă un masaj dupa el devine unul de la tine, faci feluri de mâncare după cină, sau să vă trimită un cadou


Ceea ce ea va face:

* Împarte momente jenante şi fanteziile ei cu tine
* Little toate lucrurile pe tot parcursul zilei care vă permit să ştiţi ea e gândesc la tine
* Fantezii despre viaţa ei cu tine, căsătorie, cu copii, tot mai vechi, care călătoresc în lume, etc
* Te tachineaza, te necajeste
* Se va duce la cumparaturi cu mama sa ori a vorbi cu el la telefon
* Apreciaţi şi, reciproc şi sentimentele şi acţiunile dvs., cum ar fi oferindu-se să plătească pentru cina, obtinerea bilete la un joc sau un eveniment ea ştie veţi dragoste, sau de gătit pentru tine
* Puneţi întrebări despre viaţa ta - trecut, prezent şi viitor
* Flirt cu tine


Cum te vei simti:

* Emoţionat, dar relaxat
* Vulnerabile, dar puternic
* Comfortable suficient să fii tu însuţi în faţa lor
* Ca şi pe care doriţi să le includeţi în tot ceea ce (dar nu veţi deşert mulţime dvs. obişnuit de a fi într-o relaţie cu ei)
* Veţi e dor de ea şi când nu sunt în jur
* Nu poţi aştepta să le vezi, vorbesc cu ei, te joci cu ei, şi le sarut
* Veţi găsi te care doresc să facă planuri de a avea-le pe toate pentru tine
* Va trebui îndeamnă să faci lucruri romantice (poate pe punctul de a STALKER-plac lucrurile), pe care niciodată n-ai crezut niciodată nu ar face

Semne că nu este iubire:

* E o lovitură pe care aţi oprit-o sau a anula datele
* Vorbind despre angajamentul face nici unul din voi neliniştită sau nervos
* Oricare dintre voi vedeţi alte persoane
* Lucrurile se misca prea repede pentru unul din voi
* Puteţi găsi partenerul tau lipsesc în comparaţie cu alte persoane
* Te uiţi la o scena de dragoste într-un film sau auzi un cântec de dragoste şi vă simţiţi o dorinţă puternică sau dorinţa de a ceea ce nu au


Sfaturi înainte de a comite o angajare intr-o relatie:

* Faceţi timp pentru a compara care o aveţi cu cine stii in adancul pe care le doresc şi merită. De asemenea, comparati relaţie aveţi cu cea pe care o cunosc într-adevăr doriţi.
* Atentie la modul în care acestea trata prietenii lor, familia, partenerii de afaceri, şi străini. Acesta este un bun indicator al modului în care vă va trata în timp, şi o mare perspectivă în caracterul lor globale.
* Intreaba-te cât de bine vă cunoaşteţi ei şi cât de bine te cunoaste.

Cum procedam daca e long distance?


Să recunoaştem - fiind într-o relaţie de lungă distanţă, uneori, e chiar foarte neplacut. Nu e chiar nici o altă cale de a pus-o. Lipsa de intimitate fizică poate pune o tulpină real asupra cupluri distanţe lungi. Lucruri pe care alte cupluri pot lua de la sine la fel ca exploataţie mâini se pot simţi ca un vis de aşteptare pentru a deveni realitate. Datorită acestui decalaj mare intimitate într-o relatie de acest, este important să păstreze moralitatea în viaţă intre ambii parteneri încă mai simt dorit şi dorit. Pentru a uşura durerea, aici sunt cinci idei pentru a te ajute sa fii senzaţia de a fii conectat indiferent cât de departe aţi putea fi unul de celălalt.

Adevăr sau Provocare
Să lucrurile aburos a lua un pic cu un joc distractiv de Adevăr sau Provocare. Cel mai bun mod de a juca acest joc este cu un webcam, dar cu un pic creativitate ai putea folosi un aparat de fotografiat digital, un telefon şi / sau e-mail. Pentru a obţine ai început, aici sunt unele acelaşi adevăr sau îndrăzneşte poate doriţi să o utilizaţi.

Adevăruri:

* Care a fost momentul tau cel mai jenant?
* Cine a fost persoana cea mai influentă în timpul copilăriei dumneavoastră?
* Daca ai putea invata o "truism" la lume, ceea ce ar fi acela?
* Ce o amintire-ar tine de salvare în cazul în care casa ta a luat foc?
* Ce prima impresie a face tu speranţa alţii primi de la tine?
* Ce scenariu socială a face tu cel mai frica?
* Dacă locuiţi să fie 100, ce lucruri aţi dori să fie în măsură să spun ce aţi făcut sau a învăţat?

Indrazneli:
(Funny)

* Cautati un cântec off-cheie.
* Au le recita alfabetul invers.
* Puneţi-i să facă un dans prostesc, glumet, comic.



A cunoaste pe cineva - cum procedam, cum e bine si cum nu e indicat sa procedam...


Reuniunea cu un potenţial partener se pot simţi ca de multe ori în căutarea unui acul in carul cu fan. Cu toate acestea, în cazul în care aveţi un pic de creaţie şi de a profita de oportunităţile de zi cu zi, puteţi. Rafinaţi-vă căutarea la ceva mai uşor confruntat.
De fapt, poti intalni pe cineva doar despre oriunde.

Găsirea cineva dumneavoastră perfect nu este întotdeauna îndesat de basme ca ne-am imaginat cand eram tineri. Deseori este necesară o sumă bună de planificare şi de a fi deschis la noi oportunităţi. Cu toate acestea, în căutarea dvs. prinţ fermecător în locurile tipice de obicei, vă obligă să buruienilor printr-o mulţime de broaşte. Taie unele complicaţii, folosind aceste sfaturi usor.




1.
Determina ce tip de persoană pe care aţi dori să ne întâlnim

A cunoaste pe cineva, dupa placul dvs, inseamna sa selectaţi locuri pe care le va da cele mai multe meciuri posibil. Atunci când alegeţi unde să meargă, asiguraţi-vă că este nu numai un loc vă veţi bucura de a fi, dar că aceasta va atrage persoane care cel mai probabil vor sa corespunda standardelor de un partener ideal.

2. Dă-te acolo şi să răspundă de oameni!

Nu aveţi posibilitatea să vă găsi Dl sau Miss dreapta dacă faci lucrul tău de obicei în fiecare noapte. Lucrurile se agita în sus şi încercaţi una din aceste zece locuri neaşteptate pentru a întâlni oameni.


Self-Help, motivationale sau seminarii de afaceri

Aceste locaţii sunt coapte cu posibilităţi. De fapt, unul dintre principalele motive pentru oameni participe la aceste evenimente este de a satisface alte persoane care împărtăşesc aceleaşi valori. Asiguraţi-vă că înainte de a pleca pe care le au de afaceri sau de cărţi cu caracter personal efectuate cu informaţiile dvs. de contact. Acest lucru va face sansele de a aranja o întâlnire doilea mult mai mare şi mai uşor.

Expozitii sau convenţii

Cauti pe cineva interesat de un hobby sau anumit subiect? Expozitii şi convenţiile sunt locul ideal pentru a face faţă unui număr mare de entuziaşti care împărtăşesc aceleaşi valori. Izbitoare până conversaţie este usor, de asemenea, doar vorbim despre orice convenţie este de aproximativ, din moment ce este în mod evident, un interes comun. În plus, cele mai multe convenţii şi expozitii oferi unele tip de clase conexe. Înscrie în câteva pentru a mari sansele de a face contact.


Voluntari

Ajută-te în timp ce ajuti pe alţii. Nu aveţi nevoie de a face bucătărie supa de lucru dintr-tip. Activităţi cum ar fi colectori de fonduri, a se implica în campanii politice, şi chiar maratoane pentru o cauză sunt toate locurile excelent de a întâlni oameni. Nu numai ca esti creşterea gradului de conştientizare pentru o cauză cred în tine, dar esti întâlnire oameni care sunt pasionati de aceleaşi probleme ca pe tine însuţi.

Clasele Grupul de dans

Obţineţi se potrivesc şi pentru a îndeplini colega ta! Cele mai multe baruri şi şcolile de dans ofera cursuri gratuite de dans sau de ieftin într-o varietate de tehnici. Ia lovitura pe sau pentru a afla de tango sufocant. Oricum, să fie îndrăzneţe şi vin singur si sa asociat cu cineva nou. Dacă nu vă simţiţi vibe "," la un loc special, să încercaţi un alt. Daca te-ai asociat cu cineva pe care nu-mi pasă pentru, nu renunţa imediat. Dă-i cu cel puţin trei sesiuni înainte de a judeca această activitate. , Care permite posibilităţi extinse de alte opţiuni pentru a arăta în sus.


Concerte

Acest loc de întâlnire nu pare întotdeauna ca locul cel mai evident pentru a întâlni oameni noi, dar vei fi surprins de ceea ce tip de conexiuni pe care le pot face. Cele mai multe goers concert sunt incantati, vorbăreaţă şi foarte deschis la pompare povesti despre formaţia lor preferată sau artist, oferindu-vă oportunitatea perfectă de a obţine într-o conversaţie în care tu nu ar fi în mod normal, în măsură să sa ofere ceea ce normal, nu se ofera.

Lobby-uri Hotel

În loc de rountine dvs. de prânz de obicei, încercaţi masa de prânz la un restaurant de hotel. Sunteţi obligat să curgă într-o puţini oameni care sunt cheltuielile pranzul lor singur. Ai putea avea, de asemenea, o ceaşcă de cafea sau o băutură la barul hotelului. Nu stii niciodata de tipul de conversaţie ai putea lovi cu un patron colegi.


Airports
Stuck între zborurile cu nimic de a face, de multe calatorilor care il cauti ceva de a face să treacă timpul. Vizitaţi un restaurant aeroport sau bar pentru a creşte şansele de a cuiva reuniunii.

Locuri de agreement echipe sportive

Apropiere naturală de a fi pe o echipa face acest lucru un loc foarte bun pentru a face faţă colega ta viitoare. Ia un antrenament bun în timp ce clădirea prietenii de durată şi manifestare off priceperea dumneavoastră fizică la sex opus.

Cafenele Cyber sau Gaming

Naviga pe Internet şi domeniul de aplicare în scenă pentru potenţialii parteneri. Internet si cafenele jocuri sunt, de obicei umplute cu un mascul mai mare de a raportului de sex feminin, făcându-l un loc bun în cazul în care căutaţi să stea afară. Dacă sunteţi interesat de fapt, la jocuri de noroc, care arată că de fapt off vă pot oferi câteva puncte suplimentare în departamentul de om magnet. Dacă sunteţi interesat şi nu ştiu nici de la jocuri, rugaţi pe cineva să-ţi arate cum se joacă. Nu stii niciodata unde o prietenie s-ar putea dezvolta.


Classes Grupului
Extindeţi-vă cunoştinţele de la un subiect sau hobby-ul sunteţi interesat şi de a întâlni oameni noi care vă împărtăşesc interesele. Incearca de gătit, dans, yoga, vocal, instrumente muzicale, pictura sau care acţionează clase.

3. Realizarea unei conexiuni

Odată ce aţi întâlnit, este timpul pentru a face legatura cu reale. Iată câteva sfaturi pentru a face acest proces cât mai uşoară posibil.

În primul rând, să fie dispuşi să facă prima mutare şi loveşte o conversaţie. Vorbesc despre ceva ce ambele au în comun în acest moment. De obicei, care cresc ceva despre locul sunteţi atât la nivel va funcţiona. Asiguraţi-vă că sunteţi realistic pentru partener. Oamenii pot să spuneţi atunci când sunteţi preface doar ea. Arata sunteţi interesat cu adevărat în acea persoană şi ceea ce au de spus. O modalitate de a face acest lucru este asiguraţi-vă că vă aduceţi aminte numele lor şi folosiţi-l de câteva ori, astfel încât acestea să ştiu care le-aţi luat acest efort suplimentar.


Odată ce te simti ca aceasta persoana este cineva v-ar plăcea să ştiţi mai mult, face următoarea mişcare. Adresaţi-vă pentru cartea lor de afaceri sau să facă schimb de numere de telefon. Dacă vă simţiţi încrezător in mod special, incercati sa ieşiti la o ceaşcă de cafea.

Când sunteţi întâlnire cu cineva, încercaţi să nu-le apareti ca cineva care considera acea persoana deja pentru toata viata, ca drept potenţial partener de viaţă material. Luaţi în considerare luând punctul de vedere al reuniunii prieteni noi mai întâi. În acest fel, esti deschis pentru opţiuni de mult mai mult şi nu sunteţi exclude oameni înainte de a lua o şansă să le cunoască. Aşa cum se spune, "Dragostea este prietenie setat pe foc." Luând de timp pentru a încerca şi să facă prieteni primul-ar putea răsplăti în moduri pe care nu credea posibil.

6 moduri de a rupe o relatie


Cand se termină o relaţie nu este niciodata usor, chiar si atunci cand ai avut cu adevărat suficient şi sunteţi gata pentru libertate. Dar există moduri de a face fapta du-te cât mai fluid. Dacă vă amintiţi doar un singur lucru, lăsaţi-o să fie asta. Break Up cu alţii aşa cum aţi dori să fi spart cu. Altfel spus, aici sunt 6 din break-up noastre cele mai bune metode.


1. Fii sincer

Fie că el ajunge să creadă tine sau nu, fiind cinstit cu cine te desparti de este cel mai bun mod de a merge. Spune-i de ce aveţi nevoie pentru a merge şi a răspunde la orice întrebare el poate arunca-te la tine ca sincer as tu poţi. Gândiţi-vă de ori s-au făcut obiectul unui dumping, cu nici un motiv. Cum te-ai simţi? Este, probabil, frustrat vă întrebaţi de ce, când lucrurile păreau să se merge atât de bine, el a decis să pună capăt ea. Trebui să fie echitabile şi să fie cinstit cu el, sincer( sau cu ea).
2. Alege momentul potrivit

Unele alegeri săraci să includă, la o petrecere sau orice alt adunare sociale, în maşină sau de a face un lumesc încă de activitate pe piaţa internă, împreună, cum ar fi cumpărături. Sanse sunt, el va fi prins cu garda jos indiferent când ai rupt ştiri rele, dar dacă ai face-o în secţiunea de alimente congelate, acesta poate avea o reacţie mult mai important faptul că, dacă tu a face it la o cafenea sau în parc vecinătatea dumneavoastră . Acolo nu este niciodată mergi la a fi un moment perfect pentru a te desparţi de cineva, dar încercaţi să aveti mai mult control asupra timpului ca tine poate, mai degrabă decât de a pierde vremea cu amicii ...


3. Fă-o într-un loc public

Aceasta minimizează şansele de haos. Dacă sunteţi într-un restaurant şi acolo sunt cei din jur, el va fi mai puţin probabil pentru a zbura de pe mâner şi cauza o scena. Daca esti singur si el nebuni afară, s-ar putea fi mai probabil să va simtiti ca in peşteră şi veti lasa totul sa mearga pe linga alte intentii. Fiind într-un loc public poate da încredere aveţi nevoie să urmeze. În plus, atunci când sa terminat puteţi ajunge doar departe, mai degrabă decât a încerca să-l pentru a-ti lăsa loc.


4. Fă-o în persoană

Nu fi persoana care încheie o relaţie pe cale electronică. Despartirea de cineva prin text, e-mail sau chiar prin telefon este complet lipsit de respect. Chiar dacă nu se poate aştepta să scape de el, cel puţin au curajul să se uite-l în ochi în timp ce arunca.


5. Asiguraţi-vă că sunt absolut gata să o fac

Daca nu esti total sigur de sentimentele tale atunci când tu du-te pentru a termina o relaţie se poate pune cu inima ta şi a lui. Dacă nu sunteţi complet sigur că e un lucru bun, veţi confundă pe el şi să-l facă simt ca el inca mai are o sansa, sau, mai rău, vei pierde-l, atunci când încă mai au sentimente pentru el. Fii complet gata să tai legăturile de risc sau durere de inimă mai mult decât este necesar.


6. "Ia drumul mare"

Sunt şanse mari în cazul în care acesta nu a se vedea venind, el nu va fi fericit cu obiectul unuia abandonat, lasat, parasit. El te va blestema , te va suna si te va chema orice nume, în carte, şi face sa te simti ca tractiune şi stantat-l în faţă. Restrânge-te. Pleci, oricum, asa ca ia o gura de aer, da din cap politicos şi apoi de mers pe jos. Nu vei câştiga nimic de-l împingă pe sau dându-i satisfacţia de a şti el te supara.



joi, 4 februarie 2010

Moralis




Eu te-am iubit

Eu te-am iubit şi poate că iubirea
În suflet încă nu s-a stins de tot;
Dar nici nelinişte şi nici tristeţe
Ea nu îţi va mai da, aşa socot.

Fără cuvinte te-am iubit, fără nădejde,
De gelozie, de sfială chinuit.
Dea Domnul să mai fii cândva iubită
Aşa adânc, aşa gingaş cum te-am iubit.

autor:
Alexandr Sergheevici Puşkin

 

Missing You Blogger Template